Toppsjef Maria Aas-Eng takker for seg i Red Dentsu X

– Ikke en enkel avgjørelse for meg, sier hun til Kampanje.

Publisert

Maria Aas-Eng har vært en svært populær leder i kommunikasjons- og mediebyrået Red Dentsu X, og har blant annet blitt kåret til bransjens mest populære leder.

Hun har den siste tiden vært administrerende direktør i det sammenslåtte byrået Red Dentsu X, men nå takker hun for seg i selskapet, skriver Kampanje

– Jobben har fremfor alt vært veldig spennende, veldig lærerik og krevende, for å være helt ærlig, men i høst tok jeg avgjørelsen om at jeg ønsker å gjøre noe annet. Som jeg har sagt til både Pål og Christian, er ikke det en enkel avgjørelse for meg. Jeg er ekstremt glad i kollegaene mine i Red og i Pilestredet 8, hvor resten av Dentsu sitter, men på sett og vis er jobben ferdig, sier Maria Aas-Eng til Kampanje.

Etterfølgeren hennes blir Christian Espeseth, som i dag leder content-byrået Red Storyline, ifølge avisa. 

Administrerende direktør Paal Fure takker Aas-Eng for innsatsen. 

– Da Maria Aas-Eng startet for fem år siden, var det for å ta Red til neste nivå, hvilket hun gjorde. Da vi kom inn, ble det Marias store oppgave å lede integrasjonsprosessen, som har tatt i nesten to år, og det er «check». Disse to store oppgavene er ikke bare over, de er gjennomført med glans, sier administrerende direktør i Dentsu Aegis Network, Paal Fure til Kampanje.

Powered by Labrador CMS