Teknologidirektør Morten Jacobsen takker for seg i Schibsted News Media

– Det er både rart og vemodig, sier Jacobsen i en pressemelding.

Publisert

Morten Jacobsen, som er teknologidirektør, eller såkalt Chief Technology Officer (CTO) i Schibsted News Media, forlater selskapet, skriver Schibsted i en pressemelding. 

– Det er både rart og vemodig å forlate arbeidsplassen etter så mange år. Schibsted var min aller første jobb, og jeg har vært heldig som har fått jobbe med alle de dyktige folkene her, som hele veien har gitt meg nye muligheter og utfordringer å strekke meg etter. Det har vært et privilegium å være en del av arbeidet med å bygge produkt- og teknologi-miljøet til å bli et så potent - og en så sentral - del av fundamentet Schibsted skal bygge sin videre vekst på, sier Jacobsen i meldingen. 

Han har vært fast ansatt i Schibsted siden 2005, men mener nå det er på tide å overlate styringen til noen andre. 

Konserndirektør i Schibsted News Media, Siv Juvik Tveitnes, takker Jacobsen for innsatsen. 

– Morten har vært leder i flere «generasjoner» av Schibsted sin produkt- og teknologi-organisasjon, som har gjennomgått store - men nødvendige - endringer på relativt kort tid. Det er aldri gøy når flinke folk og gode kolleger slutter, men samtidig har jeg stor respekt for at Morten nå ønsker å gjøre noe annet. Han har vært en svært viktig bidragsyter i en krevende tid for bransjen vår, og han tar med seg verdifulle erfaringer på vei ut, sier Siv Juvik Tveitnes i meldingen. 

Schibsted setter nå i gang arbeidet med å finne en ny CTO for News Media, som vil få base enten i Stockholm eller Oslo. Morten Jacobsen jobber ut oktober, står det i meldingen. 

Powered by Labrador CMS