Stein R. Fredriksen begynner i Fafo.
Stein R. Fredriksen begynner i Fafo.

Stein R. Fredriksen er ny informasjonssjef i Fafo

– Å få bidra til å gjøre Fafos svært samfunnsrelevante forskning kjent er en drømmejobb i så måte, sier Fredriksen i en pressemelding.

Publisert

Stein R. Fredriksen har sluttet på Universitetet i Oslo (UiO) og blitt ny leder for informasjonsavdelingen i Fafo. Han har mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Tromsø og NTNU, og erfaring fra kommunikasjonsfeltet i både universitets- og høgskolesektoren og bistandsbransjen. 

De siste to årene har han vært fungerende kommunikasjonsdirektør ved UiO. 

Fafo forsker på blant annet arbeidsliv, velferdsordninger og levekår.

– Jeg har hatt ni spennende og utviklende år ved universitetet. Jeg er takknemlig for å ha jobbet med, og lært av, mange svært dyktige kommunikatører, fagpersoner og ledere ved UiO, sier Fredriksen i en pressemelding og fortsetter:

– Jeg ser fram til å jobbe med alle de dyktige folkene i Fafo. Personlig har jeg alltid vært opptatt av at det i jobben skal være lett å se hvordan de daglige arbeidsoppgavene virker mot de samfunnsoppdrag virksomheten skal fylle, og at disse er meningsfulle for meg personlig. Å få bidra til å gjøre Fafos svært samfunnsrelevante forskning kjent er en drømmejobb i så måte, sier Fredriksen.

Daglig leder i Fafo, Tone Fløtten, sier Stein R. Fredriksen vil få en viktig rolle i Fafo.

– Fafo er et av Norges største samfunnsvitenskapelige forskningsmiljøer og utvikler kunnskap innenfor områder som er viktige for politiske beslutninger på mange nivåer i samfunnet. Da er det helt sentralt at vi som forskningsinstitutt kommuniserer godt med vår omverden. Stein tar med seg nyttige erfaringer og kompetanse som vi ser frem til å dra nytte av i vår kontakt med samfunnet, sier Tone Fløtten i meldingen. 

Powered by Labrador CMS