Eveline Karlsen har blitt kjent for sin sminke-kanal på YouTube.
Eveline Karlsen har blitt kjent for sin sminke-kanal på YouTube.

Sminke-YouTuber Eveline Karlsen (27) til Egmont People

– Egmont People har ressursene, tempoet og folkene jeg trenger for at vi kan skape magi sammen, sier hun i meldingen.

Publisert

Eveline Karlsen (27) , kjent som livsstil- og skjønnhetsprofil og driver en YouTube-kanal med i overkant av 65.ooo følgere, har blitt en del av Egmont Peoples profilstall, melder selskapet i en pressemelding. 

Karlsen har blitt samarbeidspartner med svenske Bianca Ingrosso og hennes brand Caia Cosmetics, som Karlsen skal produktutvikle, markedsføre og representere for det norske markedet, ifølge meldingen.

– For at jeg skal skape best mulig innhold og utvikle meg, trenger jeg også et dyktig og engasjert team som kan jobbe i samme tempo som meg. Jeg har alltid store mål og forventer mye av både meg selv og de rundt meg. Egmont People har ressursene, tempoet og folkene jeg trenger for at vi kan skape magi sammen, sier hun i meldingen.

Peoples leder for management, Vilde Darvik, sier Eveline Karlsen er en perfekt match med byråets filosofi og fagmiljøer.

– Eveline er en ambisiøs profil. Hun har et grenseløst driv og gjennomføringskraften som skal til for å ta store ideer ut i virkeligheten. People har spesialistteam med kompetanse på blant annet digital distribusjon, videoproduksjon, bøker, podkast og event, og vi er takknemlige for at vi får hjelpe Eveline videre med hennes kanaler og prosjekter. Vi skal være det apparatet hun trenger for å ta ut sitt fulle potensiale og realisere enda flere av sine drømmer, sier Darvik i meldingen.

Powered by Labrador CMS