Signy Svendsen forlater Akan.
Signy Svendsen forlater Akan.

Signy Svendsen blir ny kommunikasjonsdirektør på Sørlandet sykehus

– Det å få anledning til å flytte tilbake til min hjemby og ta fatt på en av Sørlandets mest spennende og givende kommunikasjonsjobber, er jo veldig morsomt, sier hun til Medier24.

Publisert

Svendsen forlater jobben som kommunikasjonsleder i Akan kompetansesenter for å bli ny kommunikasjonsdirektør på Sørlandet sykehus HF. 

Hun gleder seg til å vende nesa mot hjembyen Kristiansand. 

– Det å få anledning til å flytte tilbake til min hjemby og ta fatt på en av Sørlandets mest spennende og givende kommunikasjonsjobber, er jo veldig morsomt – både personlig og faglig, sier hun til Medier24. 

Hun er spent på hvordan det blir å ta fatt på nye utfordringer i ny jobb og på et nytt felt. 

– Norsk helsevesen skal tåle kritisk blikk, og jeg vil som kommunikasjonsdirektør sørge bidra til en åpen og god dialog både med mediene, med brukerne, de ansattes organisasjoner og eierne. Sørlandet sykehus HF, som mange andre helseforetak, møter krav om effektivisering, fornying og harde prioriteringer. Det å skulle kommunisere dette både internt, overfor pasienter og pårørende og ikke minst i møte med beslutningstakere, er både viktig og krevende. Det er et kontinuerlig arbeid, og vil ikke bli mindre krevende med tida, sier hun.

Hun har kun vært i Akan i en kort periode, men sier det likevel vil bli trist å forlate gode kollegaer. 

– Det er vemodig å forlate Akan. Jeg har ikke jobbet her lenge, men på den korte tida har jeg fått økt forståelse for hvilket viktig arbeid Akan gjør. Ikke minst med tanke på forebyggende helsearbeid. Vi snakker her om viktig bidrag i inkluderende arbeidsliv og å forebygge helseproblemer. Akan leverer det politikerne snakker om. Akan besitter solid kompetanse og erfaringer som ikke bare arbeidslivet trenger for å forebygge og avhjelpe rus- og spillavhengighet, men som er viktig for hele samfunnet. Hjelper du en arbeidstaker, hjelper du både kolleger, familien og samfunnet for øvrig, sier hun. 

Powered by Labrador CMS