René Svendsen forlater Fredriksstad Blad - blir ny nyhetsredaktør i Nettavisen

- Å bli nyhetsredaktør i Nettavisen ser jeg på som utfordrende, spennende og akkurat passe skummelt, sier han til sin nye arbeidsgiver.

Publisert

Sjefredaktør i Fredriksstad Blad, René Svendsen (48), forlater plankebyen og vender nesa mot Akersgata og Nettavisen. Der blir han nyhetsredaktør, skriver Nettavisen selv.

- Å bli nyhetsredaktør i Nettavisen ser jeg på som utfordrende, spennende og akkurat passe skummelt. Jeg tenker at en frisk, folkelig og antiautoritær nettavis som følger spillereglene i norsk presse, og med en moderne lokalaviseier som Amedia i ryggen, er akkurat det Norge trenger. Nettavisen har heftige vekstambisjoner, og jeg skal gjøre mitt beste for at de skal nås, sier Svendsen til sin nye arbeidsgiver.  

Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum er glad for å få Svendsen med på laget. 

- Med René Svendsen har vi fått en av landets fremste redaktører. Han har gjort en imponerende jobb i Fredriksstad Blad, som flere ganger har fått priser som landets fremste lokalavis, sier Stavrum til egen avis. 

Svendsen begynner i Nettavisen over sommeren.

Videre skriver Nettavisen at nyansettelsen også fører til andre endringer i Nettavisen-ledelsen: Svendsen blir Stavrums stedfortreder på nyheter, mens nåværende nyhetsredaktør Erik Stephansen blir redaktør for meninger, debatt og kommentarer samtidig som han beholder ansvaret for presseetiske spørsmål.

Powered by Labrador CMS