Fosna-Folket fikk pris: Journalist Knut Inge Blix Furuseth, journalist og kommentator Skjalg Ledang og redaktør Alexander Killingberg.
Fosna-Folket fikk pris: Journalist Knut Inge Blix Furuseth, journalist og kommentator Skjalg Ledang og redaktør Alexander Killingberg.

Redaktør Alexander Killingberg forlater Fosna-Folket. Blir økonomijournalist i Adresseavisen

– Etter fem år som redaktør, føler jeg at tiden nå er inne for å utvikle meg videre som journalist, sier Killingberg.

Publisert

Alexander Killingberg har de siste årene vært redaktør i lokalavisa Fosna-Folket. Nå skriver Adresseavisen at han begynner som økonomijournalist hos dem 1. oktober. 

– Jeg ble redaktør etter kun fem års erfaring som journalist. Etter fem år som redaktør, føler jeg at tiden nå er inne for å utvikle meg videre som journalist, sier Killingberg ifølge Adresseavisen.

Killingberg har tidligere vært vikar i Adresseavisen, og sjefredaktør Kirsti Husby er glad for å få han tilbake. 

– Killingberg utmerket seg allerede da han var vikar hos oss for noen år siden og har de siste årene skapt svært gode resultater i Fosna- Folket. Han er en drivende god nyhetsreporter og samtidig digitalt framoverlent. Vi gleder oss veldig til å få han med på Adressa-laget, sier Husby til egen avis.

Styreleder Henning Johansen i Fosna-Folket er fornøyd med jobben Killingberg har gjort de siste fem årene. 

– Alexander har gjort en fantastisk jobb for Fosna-Folket i de fem årene han har vært ansvarlig redaktør. Det er trist at han slutter, vi skulle gjerne beholdt ham i mange år til. Jeg vil takke Alexander for den solide jobben han har gjort i disse årene, sier han til Fosna-Folket.

Jobben med å erstatte redaktøren begynner omgående, ifølge styrelederen og Fosna-Folket. 

Powered by Labrador CMS