Henter Christian Søgaard Moen.
Henter Christian Søgaard Moen.

Nucleus satser på film og foto: Henter Christian Søgaard Moen

– Jeg er veldig glad for å bli med på laget, forteller Søgaard Moen i en pressemelding

Publisert

Christian Søgaard Moen begynner i kommunikasjonsbyrået Nucleus, hvor han hovedsakelig skal jobbe med film og foto, skriver selskapet i en pressemelding.

– Jeg valgte å si opp stillingen min i august for å ta fatt på frilanstilværelsen. Plutselig banket Kyrre (Edquist-Hansen) på døra og tilbød meg en plass i Nucleus’ kreative satsning. Å jobbe med filmproduksjon, og det fra et kommunikasjons- og PR-perspektiv, ble altfor fristende. Jeg er veldig glad for å bli med på laget, forteller Søgaard Moen i en pressemelding. 

Edquist-Hansen ser på dette som en styrking av deres kreative lag, og ikke minst et forsøk på å kunne levere både bedre og mer på film og foto. 

– Vi ser en økende etterspørsel av film- og fotojobber knyttet til både tradisjonelle PR-jobber, men også som følge av et generelt større fokus fra kundene på innhold til egne kanaler, sier Nucleus’ leder for kreativitet, innhold og distribusjon, Kyrre Edquist-Hansen i meldingen. 

I tillegg til ansettelsen av Søgaard Moen, går Nucleus inn i et strategisk samarbeid med Navnløst Kollektiv, en «klynge» av selvstendige næringsdrivende innenfor film og foto, skriver de i meldingen. 

Powered by Labrador CMS