Nesvold.
Nesvold.

Nils Kåre Nesvold blir ny redaktør i Fjell-Ljom

– Lokalavisene er utrolig viktige, både som vaktbikkjer for lokalsamfunnet og for å opplyse, sier han.

Publisert

Nils Kåre Nesvold tar over som redaktør i avisa Fjell-Ljom. Han har lang erfaring fra både NRK-systemet og ulike andre medier og tar over fra 1. januar. 

Han har blant annet vært redaktør og daglig leder i Arbeidets Rett og Fosna-Folket, nyhetsredaktør i Gudbrandsdølen Lillehammer Tilskuer og digitalredaktør i Nea Radio, skriver styret i en pressemelding. 

– Fjell-Ljom skal ha en tydelig stemme i lokalsamfunnet også framover, sier Nesvold til Medier24. 

– Vanskelig å takke nei

Han er glad for å ha fått muligheten, og sier at han tror det er viktigere enn noensinne å ha sterke og solide lokale medier. 

– Det var vanskelig å takke nei til et sånt tilbud. Mediene er i kraftig endring, og jeg tror det er viktigere enn noen gang å ha sterke lokale medier, sier han. 

Han lover at Fjell-Ljom skal satse på nett, og ha en nettutgave på plass en gang i løpet av 2019. 

– Lokalavisene er utrolig viktige, både som vaktbikkjer for lokalsamfunnet og for å opplyse, sier han. 

Fungerende styreleder i Fjell-Ljom, Leif Bangsund, er glad for at Nesvold også har de digitale ambisjonene for avisa på plass. 

– Styret har vært opptatt av å rekruttere en leder med sterk digital kompetanse, og vi er trygge på at Nesvold har den kunnskapen som trengs for å ta Fjell-Ljom inn i den digitale verden. 2019 vil bli et spennende år for avisa, sier Bangsund i meldingen. 

Powered by Labrador CMS