Trude Greni forlater Geelmuyden Kiese og Ann-Helen Myhre forlater Amedia for å bli henholdsvis HR-sjef og økonomidirektør.
Trude Greni forlater Geelmuyden Kiese og Ann-Helen Myhre forlater Amedia for å bli henholdsvis HR-sjef og økonomidirektør.

Mentor Medier gjør endringer i ledelsen: Ansetter ny HR-sjef og ny økonomidirektør

Trude Greni forlater Geelmuyden Kiese og Ann-Helen Myhre forlater Amedia for å bli henholdsvis HR-sjef og økonomidirektør. – Jeg er godt fornøyd, sier konsernsjef Per Magne Tveiten.

Publisert

Mentor Medier - konsernet som eier blant annet Dagsavisen og Vårt Land - gjør flere endringer i sin ledergruppe, skriver de i en melding. 

I en melding til Medier24 skriver de at de «ønsker å styrke arbeidet med HR- og organisasjonsutvikling», og har derfor ansatt Trude Greni som HR- og organisasjonsdirektør.

Hun kommer fra stillingen som HR-direktør nordisk i Geelmuyden Kise, og har tidligere jobbet 24 år i TV 2.

Økonomidirektør Kenneth Ericson slutter ved årsskiftet, og Ann-Helen Myhre blir ny økonomidirektør. Hun kommer fra stillingen som Senior Business Controller i Amedia og begynner i Mentor Medier 1. mars.

– Jeg er godt fornøyd med at Trude Greni og Ann-Helen Myhre begynner som henholdsvis HR- og organisasjonsdirektør og økonomidirektør. Kompetansen deres vil være viktig for oss, og det er positivt at begge har en lang og relevant erfaring fra mediebransjen, sier konsernsjef Per Magne Tveiten i meldingen.

Begge stillingene inngår i konsernets ledergruppe.

Powered by Labrador CMS