Fra SOS Barnebyer til Nordstrands Blad: Kristin Stoltenberg.
Fra SOS Barnebyer til Nordstrands Blad: Kristin Stoltenberg.

Kristin Soltenberg (49) blir ny redaktør i Nordstrands Blad

- Jeg har vokst opp med avisa, sier hun i en pressemelding.

Publisert

Kristin Stoltenberg blir ny redaktør i Nordstrands Blad. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonsarbeider i SOS Barnebyer, men har også med seg lang erfaring som avisleder og journalist fra blant annet Aftenposten og Schibsted, skriver avisa i en pressemelding. 

- Jeg har vokst opp med avisa, og det er en viktig kilde til pålitelig informasjon og nyheter om hva som skjer i lokalmiljøet. Det skjer mye i området, og Nordstrands Blad er viktig for lokal identitet. Jeg gleder meg til å utvikle avisen videre, løfte lokale debatter og sette preg på nyhetsbildet, sier Stoltenberg i pressemeldingen. 

Nordstrands Blad har vært en del av Østlandets Blad siden 2015 - og er dermed en del av Amedia-konsernet. Ansettelsen av ny redaktør i Nordstrands Blad er første skritt i lokalaviskonsernet Amedias satsning på Nordstrands Blad, skriver de i meldingen. 

- Jeg er glad for at vi har fått Kristin på laget. Hun har den bakgrunnen og energien vi var på jakt etter for å løfte Nordstrands Blad til det nivået vi mener leserne og avisen fortjener, sier styreleder og regiondirektør i Follo/Østfold, Petter Saugstad i meldingen. 

I tillegg til ny redaktør, skal det også ansettes to nye journalister i Nordstrands Blad i løpet av året. Avisen skal også få kontor i lokalmiljøet igjen, heller enn der de er i dag, på Ski samlokalisert med Østlandets Blad.

Powered by Labrador CMS