Kathrine Haldorsen er ny programredaktør i TV 2

Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør i produksjonsselskapet Mastiff, skriver TV 2 i en pressemelding.

Publisert

Kathrine Haldorsen forlater sin jobb i Mastiff, for å bli ny programredaktør i TV 2.  

- Jeg har hatt verdens beste jobb, men nå er verdens beste jobb også ledig. Jeg maner mine til å tørre å ta sjanser, og til slutt valgte jeg å følge mitt eget råd. Jeg har alltid vært glad i TV 2, et langt og intenst kjærlighetsforhold som startet allerede da TV 2 startet opp i 1992. Nå har jeg vært ute i verden i sju år og synes det var en passe lang separasjon, sier Kathrine Haldorsen i en pressemelding. 

Hun har bred TV- og mediebakgrunn som journalist, vaktsjef, programleder, prosjektleder, utviklingssjef og nå sist administrerende direktør i Mastiff.

TV 2-sjef Olav Sandnes er glad for å få Haldorsen med på laget. 

- Vi skal satse enda sterkere på det norske innholdet og være tett på livet til folk flest. Ikke minst skal innholdet presenteres på våre digitale flater i årene framover. Derfor er jeg glad for å få en av Norges fremste «programhoder» til TV 2. Kathrine er flink til å bygge lag, og har de beste forutsetninger for å sikre at vi er en god, forutsigbar og alltid fair partner for alle de flinke programskaperne i norsk produksjonsbransje, sier administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes i TV 2.

Haldorsen inngår i TV 2s øverste ledelse og rapporterer til administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes.

Powered by Labrador CMS