Karolina
Karolina

Karolina Netland (42) er ny daglig leder i NTB Arkitekst

– I flere måneder har vi jobbet med strategi og retningen videre, og jeg gleder meg til å få være med på å konkretisere dette arbeidet framover, sier hun i en pressemelding.

Publisert

En av gründerne bak selskapet, Karolina Netland (42), er ansatt som ny daglig leder i NTB Arkitekst, skriver NTB i en pressemelding. 

– NTB Arkitekst er inne i en veldig spennende fase nå. I flere måneder har vi jobbet med strategi og retningen videre, og jeg gleder meg til å få være med på å konkretisere dette arbeidet framover. Dessuten er jeg ekstra glad for å få fortsette å jobbe med særdeles dyktige og hyggelige kollegaer i Arkitekst, sier Netland i en pressemelding. 

NTB Arkitekst kurser og veileder skribenter, utarbeider språklige retningslinjer og kvalitetssikrer tekst, ifølge deres egne nettsider. 

Netland har hovedfag i nordisk språk og litteratur fra Universitetet i Oslo og har også masteremne i ledelse fra BI, står det i meldingen. I tillegg har hun ledet flere store og viktige klarspråksprosjekter i både privat og offentlig sektor, blant annet for Finans Norge, Oslo kommune, Utenriksdepartementet og Storebrand.

NTB-sjef Mads Ynge Storvik er glad for at Netland har takket ja til jobben. 

– Det er strålende at vi har en så god kandidat internt hos oss. Karolina har den kompetansen og de egenskapene som skal til for å ta Arkitekst videre, sier administrerende direktør i NTB, Mads Yngve Storvik i meldingen. 

Hun starter i sin nye stilling 1. april.  

Powered by Labrador CMS