Kari Nordstad er ny administrerende direktør i analyse- og rådgivningsselskapet Kantar.
Kari Nordstad er ny administrerende direktør i analyse- og rådgivningsselskapet Kantar.

Kari Nordstad er ny administrerende direktør i Kantar

– Jeg kommer til å bruke min erfaring og lidenskap for analysefaget, til å bygge videre på suksesshistorien til Kantar, sier Nordstad i en pressemelding.

Publisert

– Jeg kommer til å bruke min erfaring og lidenskap for analysefaget, til å bygge videre på suksesshistorien til Kantar. Vi skal være det mest attraktive analyse- og rådgivningsselskapet i Norge – både for våre kunder og for ansatte, sier Kari Nordstad i en pressemelding. 

Hun kommer fra en stilling som leder for innsiktsavdelingen og starter i jobben som administrerende direktør i Kantar 17. juni.

Ansettelsen av Kari Nordstad følger som en del av flere endringer i selskapet, skriver Kantar i meldingen. 

– Vi gjort en rekke strukturelle endringer for å sikre at den betydelige fagkompetansen som sitter i organisasjonen, både lokalt og globalt, blir enklere tilgjengelig for våre kunder, sier Nordstad i meldingen. 

Det har vært flere utskiftninger i ledergruppen. Johanne Myre Fredriksen hentes inn fra Johnson Controls som ny HR-direktør. Eirik Friberg Ekrann, som har vært ute av selskapet en periode, kommer tilbake til Kantar med ansvaret for den faglige utviklingen av ekspertiseområdene – merkevare, kommunikasjon, innovasjon og kundeopplevelse, står det i meldingen. 

Yvonne Pernodd, nordisk direktør for selskapet, sier i meldingen at hun er glad for at Nordstad har takket ja til jobben.

– Kari har lang erfaring som leder fra flere ulike virksomheter, og kjenner Kantars strategi, kultur og medarbeidere svært godt. Hun er derfor, uten tvil, riktig kvinne for jobben, sier Pernodd.

Powered by Labrador CMS