Hilde Ebeltoft-Skaugrud gir seg som kommunikasjonssjef i NRK - går til politiet

Hun blir kommunikasjonsdirektør i Politdirektoratet. – Dette må være en av Norges mest spennende kommunikasjonsjobber, sier hun.

Publisert

Hilde Ebeltoft-Skaugrud (47) gir seg som kommunikasjonssjef i NRK, og har takket ja til ny stilling som kommunikasjonsdirektør i Politidirektoratet, ifølge den interne NRK-meldingen Medier24 har fått tilgang på. 

– Dette må være en av Norges mest spennende kommunikasjonsjobber. Først og fremst på grunn av politiets viktige samfunnsoppdrag, et oppdrag jeg gleder jeg meg til å være med på å løfte og tydeliggjøre ytterligere, sier Ebeltoft-Skaugrud i en pressemelding. 

Skaugrud har hatt jobben i NRK i litt over fire år, og kom før det fra stilling i Posten. Hun skal etter planen tiltre i den nye stillingen i midten av august. 

– Dessuten står politiet i Norge, som så mange andre virksomheter, overfor store endringer, og jeg har tro på kommunikasjon som et viktig virkemiddel for å sette retning, bygge kultur og bidra til deling og læring på tvers. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben sammen med kommunikasjonsmiljøet i politiet, sier politiets nye kommunikasjonsdirektør i meldingen.

Powered by Labrador CMS