Glenn Røsåsen har ambisjonene på plass for jobben i Eidsvoll Ullensaker Blad.
Glenn Røsåsen har ambisjonene på plass for jobben i Eidsvoll Ullensaker Blad.

Glenn Røsåsen (34) har fått fast jobb i Eidsvoll Ullensaker Blad

Håper å kunne levere viktig og dagsordensettende journalistikk til hele regionen. – Å ta vare på samfunnsoppdraget i en verden hvor vi lever av klikk, er ikke alltid lett, sier han.

Publisert

Glenn Røsåsen (34) har fått fast jobb som journalist i Eidsvoll Ullensaker Blad. 

– Jeg har freelancet og vikariert i EUB i to år, med dette mål for øye. Har hele tiden villet få meg jobb der, og nå har jeg endelig fått det som jeg vil, sier en fornøyd Røsåsen til Medier24. 

Han har studert journalistikk på Høgskolen i Oslo og Akershus (nå OsloMet), og har jobbet en periode i EUB. Han gleder seg til å få fortsette på fast basis. 

Han startet karrieren i Smaalenenes Avis, og vil rette en spesiell takk til Anne Harestad, som fortsatt jobber der, for at hun ga han en sjanse da han først fant ut at det var journalist han ville bli. 

– I 2011 tok hun meg under sine vinger til tross for null erfaring. Hun sa hun skulle gjøre journalist av meg, og det har hun gjort. 

Nå ser han fram til å kunne levere god journalistikk til folk i regionen, og klare å levere viktig journalistikk, som folk fortsatt vil lese. 

– Det morsomste med jobben blir å fortsette med den fine gjengen som jobber i EUB, men også være med å løfte avisen, spesielt på nett, slik at det fortsetter å være en avis som folk har lyst til å lese, sier han og fortsetter:

– Den største utfordringen her, som alle andre steder, blir nok å balansere saker som er viktige, men kanskje litt kjedelige, med det som folk klikker på. Å ta vare på samfunnsoppdraget i en verden hvor vi lever av klikk, er ikke alltid lett, sier han. 

Han vil også takke de som har hatt tro på han i EUB, både nåværende og tidligere redaktører. 

– Spesielt tidligere redaktør Vegard Storbråten Øye, som nå jobber i Dagens Næringsliv, og Bjørn Inge Rødfoss og Eva Holmgren som virkelig har klart å se potensialet i meg og turt å gi meg utfordringer som jeg har vokst veldig mye på. Hadde det ikke vært for dem, på det faglige og sosiale plan, hadde jeg ikke vært der jeg er nå, sier han. 

Powered by Labrador CMS