Et halvt år som pensjonist var nok: Nå blir Geir Johnsen (69) politisk redaktør i Bodø Nu

– Alder sitter mellom ørene, men journalistikken sitter i ryggmargen, sier han i en pressemelding.

Publisert

Han holdt bare ut som pensjonist i et halvt års tid, før han måtte tilbake til arbeidslivet. Den erfarne journalisten Geir Johnsen blir Bodø Nus første politiske redaktør, skriver de i en pressemelding. 

– Alder sitter mellom ørene, men journalistikken sitter i ryggmargen, sier han i en pressemelding. 

Johnsen pensjonerte seg fra jobben som kommunikasjonssjef i Nordland fylkeskommune 1. mai i fjor. Da hadde han hatt den stillingen i 10 år, men før det har han hatt ulike roller i journalistikken, blant annet i Klassekampen, TV Norge, NRK, Lofotposten og Nordlandsposten, skriver Bodø Nu i en pressemelding. 

Han er glad for muligheten til en retur - som eldstemann på laget i Bodø Nu. 

– Det er godt å være pensjonist, men det er artig å bruke hodet. Det er en veldig spennende tid med alt som skal skje, alle kabalene som skal legges i Bodø og ikke minst det faktum at det er et spennende valgår, hvor det er ganske åpent om det blir blått eller rødt i ordførerstolen.

I 1996 ble han politisk redaktør for Nordlandsposten. Og ikke helt uten reaksjoner, skal vi tro pressemeldingen fra Bodø Nu. 

– Jeg er jo gammel marxist-leninist! Folk lurte på om det hadde rablet for Iver. Men jeg har ikke stemt Rødt siden 1987, har stemt på ulike partier opp igjennom årene og er ikke medlem av noe politisk parti i dag, sier Johnsen.

Powered by Labrador CMS