Bjørn Carlsen, redaksjonssjef i Dagbladet TV fotografert i redaksjonen
Bjørn Carlsen, redaksjonssjef i Dagbladet TV fotografert i redaksjonen

Dagbladet TV slår på stortromma: Ansetter Svein, Ørjan, Emilie, Kristoffer, Fredrik, Marte og Øystein

- Et skikkelig vinnerlag, sier redaksjonssjef Bjørn Carlsen.

Publisert

Dagbladet TV fortsetter å tilspisse konkurransen med VGTV og ansetter nå en rekke nye medarbeidere. I denne omgang er det syv nye ansettelser, men Aller Media opplyser at det kommer flere over sommeren.

Redaksjonssjef Bjørn Carlsen Dagbladet TV sier til Medier24 at de er glade for å få på plass disse syv.

- Vi har jaktet aktivt på tabloide og sultne journalister og vaktsjefer. Med disse ansettelsene fortsetter vi å fylle på det vi mener er et skikkelig vinnerlag. Vi har knallgode resultater og sterkt vekst, og med disse på laget er vi overbeviste om at eventyret fortsetter.

- Samtidig er vi ikke i mål. Vi skal ansette flere folk, men det var så langt vi kom før sommeren satt inn. Nå fortsetter vi rekrutteringen.

Slik beskriver Dagbladet TV sine nye ansettelser

  • Svein Dybdahl (30) er ansatt som vaktsjef på Dagbladet TV

Han gjør dermed comeback på Hasle, hvor han jobbet i tre år som videojournalist fra 2013 til 2016. Han kommer fra jobben som videoprodusent hos JCP Nordic. Han har erfaring med direktesendinger, algoritmer og digital presentasjon, både på større siter og i sosiale medier.

 

  • Ørjan Ryland (23) er ansatt som videojournalist

Ørjan er journalistutdannet fra San Francisco State University og Høgskolen i Oslo og Akershus. Han har jobbet i NRK, og i Dagbladet TV siden starten av 2018.

 

  • Emilie Rydning (23) er ansatt som videojournalist

Emilie var ferdig med journalistutdanningen ved Høgskolen i Oslo sist sommer og har jobbet i Dagbladet TV siden i februar i fjor. Hun har tidligere jobbet som logger på en rekke større TV-produksjoner og jobbet som produksjonsassistent på flere underholdningsprogrammer.

 

  • Kristoffer Løkås (27) er ansatt som videojournalist

Han kom fra TV 2 Sporten til Dagbladet TV oktober 2018. Han er i ferd med å avslutte bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Kristiania, og har erfaring fra blant annet VG og Brønnøysund Avis.

 

  • Fredrik Andreas Netskar Filtvedt (27) er ansatt som videojournalist

Han er journalistutdannet på Mediehøgskolen Gimlekollen, og har erfaring fra flere lokalaviser. Han har også erfaring fra sporten i VGTV og TV 2.

 

  • Marte Nyløkken Helseth (24) er ansatt i en prosjektstilling som videojournalist

Marte Nyløkken Helseth er ansatt i en prosjektstilling som videojournalist. Hun jobber i dag i NRK Sport som videojournalist. Hun har erfaring fra VGTV, Eurosport, NRK og Hamar Arbeiderblad, og har bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus.

 

  • Øystein Sæthre (42) er ansatt i en prosjektstilling som videojournalist

Øystein har de to sist årene jobbet som videoprodusent for TRY. Han har lang fartstid som videoreporter, og har i flere år jobbet som programleder, kommentator og fotograf i TV 2 og TV 2 Zebra. Øystein har håndtert de fleste rollene i en TV-produksjon.

Powered by Labrador CMS