Cato Lunde og Arne Markussen starter i Amedia

– Amedia er på offensiven – og et selskap som har fått det til å svinge de siste årene, sier Cato Lunde i en pressemelding.

Publisert

Cato Lunde (43) begynner denne uken som salgssjef for ett av Amedia Salg og Markeds strategiske kundeteam og Arne Markussen (51) som KAM med ansvar for DM i et annet strategisk kundeteam, skriver Amedia i en pressemelding. 

 – Jeg ser virkelig frem til å starte hos Amedia. Amedia er på offensiven – og et selskap som har fått det til å svinge de siste årene, sier Cato Lunde i pressemeldingen. 

Han kommer fra rollen som leder for Viacom i Norge, og har også erfaring fra blant annet TVNorge, Aftenposten og Schibsted. 

 Markussenhar bakgrunn fra blant andre Mediasite, Schibsted, Aftenposten, Bygg Reis Deg og Get og kommer fra en konsulentjobb hos VVS-foreningen.

 – Jeg ser virkelig frem til å komme i gang. Et spennende miljø hvor det skjer mye. Og ikke minst medieprodukter i sterk utvikling, sier Markussen i meldingen.

 Amedias Roger Grønset blir Lundes sjef, og han er glad for å få både Lunde og Markussen med på laget. 

– Vi er veldig glade for at to så erfarne profiler som Cato og Arne velger å satse videre i mediebransjen hos oss i Amedia, og det passer godt til våre vekstambisjoner hvor vi skal skape gode resultater for våre annonsører, sier Roger Grønset, salgsdirektør for strategiske kunder i Amedia Salg og Marked i meldingen.  

Grønset gleder seg over positiv utvikling i reklamemarkedet, og til å få med de to som vil bidra til å bygge en videre satsning. 

– Etter mange år med fallende inntekter, har Amedia i 2018 hatt flere måneder med bedre omsetning enn samme periode i 2017.  Det er tydelig at sosiale medier og digitale medier nå begynner å finne sin form og funksjon i mediamiksen. Det kommer mye spennende fra Amedia på den digitale arenaen fremover, og vi kommer til å fortsette arbeidet både lokalt og nasjonalt med aID for innsikt og kommersiell målretting, sier Grønset i meldingen.

Powered by Labrador CMS