Amalie Frøystad Nærø, Vetle Halvorsen og Evelyn Berg Hansen er fast ansatt i E24
Amalie Frøystad Nærø, Vetle Halvorsen og Evelyn Berg Hansen er fast ansatt i E24

Amalie Frøystad Nærø, Vetle Halvorsen og Evelyn Berg Hansen har fått faste jobber i E24

E24 henter flere VG-folk til både breaking news og som frontredigerere.

Publisert

Amalie Frøystad Nærø, Vetle Halvorsen og Evelyn Berg Hansen er fast ansatt i E24, skriver de i en pressemelding. 

Halvorsen og Berg Hansen er E24s to nye forsidesjefer, mens Frøystad Nærø er ansatt som journalist på breakingdesken til E24. Alle tre begynte i sine nye jobber tidlig i januar. 

- Evelyn og Vetle har begge bred erfaring som frontsjefer, er nytenkende, analytiske og kan vise til dokumenterte resultater når det gjelder å sikre optimal distribusjon av god journalistikk. E24 skal fremover nå ut til enda flere med enda viktigere journalistikk. Her vil de to spille en nøkkelrolle, sier nyhetsredaktør Grønning og legger til: 

– E24 skal ha en undersøkende tilnærming i alt vi gjør, også det som handler om breaking news. Med det som utgangspunkt, er Amalie en veldig god rekruttering. Jeg er sikker på at hun vil sette sitt preg på E24 i lang tid fremover.

Amalie Frøystad Nærø (26) har de siste årene jobbet i VG og har en bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda, samt erfaring fra NRK og Tønsbergs Blad. 

- Jeg er overbevist om at E24 er et av de mest spennende stedene å jobbe om dagen, og er veldig glad for å få bli en del av en svært dyktig gjeng, sier hun i meldingen. 

I tillegg henter de Evelyn Berg Hansen (27), som de siste årene har jobbet i VG som nyhetsjournalist og frontsjef. Hun har også erfaring fra Amedias nettdesk i Vestfold og Adresseavisen. 

- Det er veldig mye spennende som skjer i E24 om dagen, og det gleder jeg meg til å være en del av fremover, sier hun i meldingen. 

Vetle Halvorsen (29) har vært frontsjef og utgavesjef for VG+, men begyner nå i E24. Han har vært frontredigerer i Fredriksstad Blad og «vokst opp» i Sarpsborg Arbeiderblad. 

- Jeg tennes av utfordringer og synes det er utrolig gøy å få være med på E24s ambisiøse planer om å nå ut med viktig journalistikk. Dessuten får jeg jobbe med - og lære masse av dyktige kolleger om - stoffområder jeg tidligere bare har vært leser av, sier han i meldingen. 

Powered by Labrador CMS