Øverst, fra venstre: Dana Wanounou, Evely Pecori, Åste Dokka. Under, fra venstre: Håvard Nyhus, Ivan Solhaug og Sondre Bjørdal.
Øverst, fra venstre: Dana Wanounou, Evely Pecori, Åste Dokka. Under, fra venstre: Håvard Nyhus, Ivan Solhaug og Sondre Bjørdal.

Håvard Nyhus til Vårt Land - og fem andre nye folk på laget

Se hvem Åshild Mathisen og Ingrid Erøy Fagervik har ansatt for å styrke både redaksjon og kommersiell avdeling.

Publisert

Vårt Land melder onsdag om hele seks nye ansikter på vei inn i avisa, som alle «vil styrke avisa», sier publisher Åshild Mathisen:

- De har en kompetanse og bakgrunn som vil styrke oss ytterligere som kultur- og debattavis og gi mer kraft til vårt prosjekt på religion og tro. 

Kommersiell direktør Ingrid Erøy Fagervik har også gjort to ansettelser til hennes nye avdeling. 

Dette er de seks nye ansatte: 

Håvard Nyhus (35) går inn i stillingen som debattutvikler og kommentator på avdelingen religion/debatt. Han er utdannet journalist og har i tillegg grunnfag statsvitenskap og mellomfag idéhistorie. Nyhus har bakgrunn blant annet som redaktør i Natt&Dag og som kommentator i Bergens Tidende. Han har også mye erfaring som spaltist og debattleder i ulike fora. Nyhus måtte forøvrig nylig slutte som spaltist i Bergens Tidende, fordi avisa mente han svekket troverdigheten ved å samtidig ta oppdrag innenfor innholdsmarkedsføring. 

Dana Wanounou (34) går inn i stillingen som redaksjonssekretær på avdelingen politikk/verden. Hun har master i religionshistorie og i tillegg utdannet regissør/manusforfatter fra Westerdals. Wanounou har bakgrunn blant annet som redaktør og redaksjonssjef i RadiOrakel og som journalist i NRK og Bistandsaktuelt. Hun har også undervist i hebraisk i Det Mosaiske Trossamfund.

Sondre Bjørdal (36) går inn i stillingen som redaksjonssekretær på avdelingen kultur/ideer. Han har bachelor i media/kommunikasjon og musikkvitenskap og master i medievitenskap. Han har vært knyttet til Vårt Land i flere lengre perioder, men har også bred journalistisk erfaring fra blant annet NRK.

Ivan Solhaug (27) blir ny produkt- og salgssjef i Vårt Land. Stillingen som produkt- og salgssjef er nyopprettet av kommersiell direktør Ingrid Erøy Fagervik, og Solhaug vil ha operativt ansvar for annonse- og opplagsarbeidet i avisen. Han får også et særlig ansvar for produktutvikling og innovasjon i sine avdelinger. 

Evelyn Pecori (24) er ansatt som digital markedsfører. Hun er nominert til Årets bilde for arbeid gjort i Vårt Land som fotopraktikant i høst, og går med fersk bachelorgrad rett inn i fast stilling for å bidra til å løfte avishusets synlighet og gjennomslagskraft i digitale kanaler spesielt. 

Åste Dokka (36) går inn i stillingen som forlagsredaktør i Vårt Land Forlag, samtidig som hun skal være kommentator i Vårt Land. Dokka er utdannet teolog med doktorgrad og allerede en profilert spaltist i blant annet Vårt Land og Klassekampen. Hun forlater jobben som seniorrådgiver for Bispemøtet i Den norske kirke.

 

Powered by Labrador CMS