Vanja S. Holst går til nysatsingen Nidaros – gir seg som redaktør i gatemagasinet Sorgenfri

Blir leder for avdeling for dagsorden og samfunn i den nye Amedia-satsingen Nidaros, skriver hun på sin egen Facebook-profil.

Publisert

Tirsdag ble det klart at Amedia etter nyttår skal starte opp en ny avis i Trondheim: Nidaros

Redaktør i gatemagasinet Sorgenfri, Vanja Skotnes Holst, skriver på sin egen Facebook-profil at hun skal være med på laget i den nye avisa – og dermed takker hun for seg som Sorgenfri-redaktør rundt et etter at hun begynte.

– I løpet av januar takker jeg for meg som redaktør i Sorgenfri, etter et utrolig spennende år – og med mange nye fine Sorgenfri-venner. Et av målene var at Gatemagasinet Sorgenfri skulle sette dagsorden. Det har vi klart. Og det skal vi jobbe med på Sorgenfri hver dag frem til startskuddet går i Nidaros. Der gleder jeg meg til å ta fatt på jobben som leder for dagsorden og samfunn – og ikke minst jobbe tett med en haug med dyktige pressefolk, skriver hun på sin egen profil. 

I en melding til Medier24 legger hun til:

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på jobben i Nidaros. Vi skal jobbe knallhardt med å sette dagsorden i Trondheim ved hjelp av grundig journalistikk. At Adressa får reell konkurranse er veldig sunt for byen - og på høy tid - og jeg håper trønderne tar oss godt imot og kommer til oss med tips, skriver hun. 

Arne Reginiussen tar permisjon fra iFinnmark for å være redaktør i nysatsingen.

– Dette er vår nyttårsgave til befolkningen i Trondheim. Vi skal lage en avis for alle som bor og lever i Trondheim. Byen fortjener en dedikert og nyhetsdrevet lokalavis. Vi skal sette dagsorden og være tett på innbyggere og det som skjer, forteller Reginiussen i en pressemelding. 

Powered by Labrador CMS