Fra vaktbikkje til «kun bikkje»: Torbjørn Brenna slutter i NJ

– Jeg har hatt spennende og krevende utfordringer, har blitt kjent med en meget interessant bransje, sier han i en pressemelding.

Publisert

Torbjørn Brenna gir seg som sekretariatsleder i Norsk Journalistlag, og går til ny jobb i Norsk Kennel Klub. Brenna har hatt jobben i rundt tre år. 

– Jeg har hatt en særdeles fin tid i Norsk Journalistlag. Jeg har hatt spennende og krevende utfordringer, har blitt kjent med en meget interessant bransje, og sist men ikke minst blitt kjent med så mange flinke, dedikerte og hyggelige mennesker – som jeg håper å opprettholde kontakten med, sier Brenna i en pressemelding.

Leder i NJ, Hege Iren Frantzen, sier i meldingen at hun setter pris på innsatsen Brenna har lagt ned i organisasjonen. 

– Torbjørn har vært sekretariatsleder i en periode med store endringer i sekretariatet, og han har startet flere viktige prosesser med å omorganisere staben og har satt i gang arbeid for å få nye dataverktøy på plass. Det har vært et viktig og nødvendig arbeid, og vi takker Torbjørn for innsatsen. Nå ønsker vi ham lykke til i ny jobb, og vi starter umiddelbart letingen etter en ny sekretariatsleder, sier leder i Norsk Journalistlag, Hege Iren Frantzen.

Powered by Labrador CMS