Tor Godal til toppjobb ved UiB.
Tor Godal til toppjobb ved UiB.

TV 2-veteran slutter: Tor Godal (52) blir kommunikasjons­direktør ved Universitetet i Bergen

Gir seg etter 18 år i TV-selskapet. - En spennende oppgave som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier han om den nye jobben ved UiB.

Publisert

Tor Asmund Godal (52) er ansatt som kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Bergen (UiB). Det melder universitetet selv på egne nettsider.

Godal har bred redaksjonell og kommunikasjonsfaglig bakgrunn fra arbeid som prosjektleder, journalist og redaktør. De siste 18 årene har han arbeidet i TV 2, hvor han blant annet har vært leder for samfunnsavdelingen.

– Å være kommunikasjonsdirektør for en så stor og kompleks virksomhet som et universitet, er en svært spennende og utfordrende oppgave som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Godal i meldingen fra UiB.

Universitetsdirektør Kjell Bernstrøm er også fornøyd med ansettelsen:

– Vi er svært tilfreds med å ha rekruttert en svært dyktig kommunikasjonsdirektør. Godal har solid redaksjonell og kommunikasjonsfaglig erfaring og har dokumentrert solide lederegenskaper. Jeg er helt sikker på at han vil kunne bygge videre på det omstillingsarbeidet som er gjort på kommunikasjonavdelingen de enere årene, sier han. 

Tor Asmund Godal tiltrer stillingen som kommunikasjonsdirektør 1. juni.

Mathilde Holm som har fungert som kommunikasjonsdirektør siden september 2017, skal over i en 3-åring prosjektstilling som programdirektør for Universitetet i Bergens digitaliseringssatsing.

Powered by Labrador CMS