Anne Charlotte Schjøll er ny nyhetsleder i Tønsbergs Blad.
Anne Charlotte Schjøll er ny nyhetsleder i Tønsbergs Blad.

Anne Charlotte Schjøll blir ny nyhetsleder i Tønsbergs Blad

– Nå skal jeg fortsette å lære av de beste, sier Anne Charlotte Schjøll, som begynner i ny stilling 1. september.

Publisert

Anne Charlotte Schjøll er ansatt som ny nyhetsleder i Tønsbergs Blad, etter at Eivor Jerpåsen forlot avisa til fordel for jobb i Amedia innholdsutvikling i Oslo. 

Schjøll kom til avisa som fotograf tilbake i år 2000, og har jobbet som skrivende journalist siden TB kvittet seg med rene fotostillinger for noen år tilbake.

Nå gleder hun seg til å ta fatt på oppgaven som nyhetsleder i avisa.

– Jeg gleder meg skikkelig og er veldig glad for at jeg har fått tilliten. Tønsbergs Blad jobber så systematisk med gravejournalistikk, og det er inspirerende. Nå skal jeg fortsette å lære av de beste. Kollegene her er helt supre – og jeg skal jo jobbe et sted jeg vet jeg trives godt, sier Anne Charlotte Schjøll i en melding til Medier24. 

Konstituert sjefredaktør i TB, Erik Wold Aunemo, gleder seg over at Schjøll har takket ja til jobben. 

– Jeg er veldig stolt og glad over å kunne ansette Anne Charlotte i jobben som nyhetsleder. Det var flere gode kandidater til stillingen, og da er det ekstra morsomt at det er en vi har rekruttert selv som var best, sier konstituert ansvarlig redaktør Erik Wold Aunemo i Tønsbergs Blad i meldingen. 

Wold Aunemo fortsetter med å si at Schjøll håndterte overgangen fra å være fotograf til skrivende journalist på en strålende måte – og tror at hun kommer til å takle overgangen til å bli nyhetsleder minst like bra. 

– Det var ikke overraskende at hun taklet det så bra. Anne Charlotte har så lenge jeg har jobbet med henne vært en strålende fotojournalist, og at det skulle gå fint å skrive var jeg ikke i tvil om. Det var heller ikke overraskende at hun har fungert så bra i rollen som vikarierende nyhetsleder. Hun brenner for Tønsbergs Blad og for lokalmiljøet, og hun kan håndtere både de tyngre politiske sakene og de kjappe, lette sakene, sier Aunemo i meldingen. 

Hun begynner i stillingen 1. september. 

Powered by Labrador CMS