Tina B. Lykke Christensen
Tina B. Lykke Christensen

Tina B. Lykke Christensen (48) blir leder for produksjons­avdelingen ved Forsvarets mediesenter

– Jeg gleder meg til utfordringen, sier hun.

Publisert

Tina B. Lykke Christensen (48) er ansatt som leder for produksjonsavdelingen ved Forsvarets mediesenter, som lager svært mye av det visuelle innholdet Forsvaret hvert år kommuniserer ut til befolkningen. Det skriver Forsvaret i en pressemelding. 

– Jeg gleder meg til utfordringen og å jobbe i en av landets viktigste organisasjoner. Har allerede lagt merke til et sterkt fagmiljø, med mange dyktige folk. Så jeg gleder meg virkelig til å sette i gang, sier Christensen i meldingen. 

Christensen kommer fra Warner Bros, der hun blant annet har vært produsent for Første date, Glow Up og livesendinger av Nobels fredspriskonserten på YouTube, skriver de videre. 

Før det var hun ansatt som prosjektleder i NRK P3 og jobbet blant annet med Prosjekt perfekt, Dumpa og Dama til.

– Vi er veldig glad for å ha med oss Tina, kompetansen hennes er utrolig spennende å få inn til Forsvarets mediesenter. Og erfaringen hun har fra produksjoner for ungdom er spesielt aktuelt i vårt kontinuerlige arbeid med å nå de unge med relevant og attraktiv rekrutteringskommunikasjon, sier sjef for Forsvarets mediesenter Stine Grøndahl Sesseng i meldingen.

Powered by Labrador CMS