- Tungt å forlate Varde. Men det er lett å si ja til Hadia Tajik. Jeg har alltid støttet Aps kamp for frihet og fellesskap

Blir politisk rådgiver for Ap-nestleder.

Publisert Sist oppdatert

(NTB/Medier24):

Tidligere journalist og kommunikasjonsrådgiver Svein Tore Bergestuen blir politisk rådgiver for Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik.

Både Bergestuen og Tajik kommenterte det nye arbeidsforholdet på Twitter onsdag.

– Jeg er stolt over å ha Svein Tore Bergestuen som politisk rådgiver fra 1. juni, sier Tajik.

41 år gamle Bergestuen er seniorpartner i konsulentselskapet Varde Hartmark. Han har tidligere erfaring fra en rekke radio- og TV-programmer.

– Tajik er en sterk, klok og visjonær politiker som jeg er stolt av å jobbe med. Jeg deler Aps verdier om frihet og fellesskap og opplever at den nåværende regjeringen dytter samfunnet i en annen retning, og det vil jeg være med på å endre. sier Bergestuen til VG.

På Facebook har Bergestuen også kommentert saken slik: 

Det er tungt å forlate Norges mest spennende konsulentmiljø, Varde Hartmark. Men det er lett å si ja til Aps nestleder Hadia Tajik.

Jeg har alltid støttet Arbeiderpartiets kamp for frihet og felleskap. I min verden handler ikke det om å være mest mulig lik, men å dele den grunnleggende ideen om at felleskapet har ansvaret for å skape like muligheter. Slik at alle, ikke bare noen, opplever den friheten. Jeg mener nåværende regjering dytter samfunnet i en annen retning.

Hadia Tajik er en sterk, klok og visjonær politiker. Jeg er stolt av å være på hennes lag, allerede fra 1. juni.

Powered by Labrador CMS