Stian Eisenträger tar over jobben som ansvarlig redaktør i Forsvarets forum.
Stian Eisenträger tar over jobben som ansvarlig redaktør i Forsvarets forum.

Stian Eisenträger forlater VG. Blir ny redaktør i Forsvarets Forum

– Forsvarets forum dekker mange av de samme temaene som jeg har dekket i VG, og som jeg er veldig interessert og engasjert i.

Publisert

Stian Eisenträger har jobbet i VG siden 2007 og har bekledd rollen som utenriksreporter og fungerende nyhetssjef for utenriks.

Nå forlater han Akersgata for å bli ny redaktør i Forsvarets Forum.

– Forsvarets forum dekker mange av de samme temaene som jeg har dekket i VG, og som jeg er veldig interessert og engasjert i. Da denne muligheten dukket opp så måtte jeg bare gripe den med begge hender – det er jo flere tiår siden denne jobben var ledig sist, forteller han til Forsvarets Forum.

– Jeg er veldig takknemlig for alt jeg har lært og mulighetene jeg har fått gjennom VG i 13 år. Det har vært en helt eventyrlig reise, og jeg gleder meg til å fortsette reisen her i Forsvarets forum.

Ansvarlig utgiver for Forsvarets Forum er Forsvarets fellestjenester (FFT) og det er brigader Arne Opperud som har vært ansvarlig for rekrutteringen.

– Eisenträger har solid presseerfaring, og et svært godt renommé som redaksjonell leder. Han har markert seg som en veldig dyktig og uredd journalist på områder som er viktige for oss: Forsvar, sikkerhetspolitikk og utenrikspolitikk. Han har også en solid utdannelse, sier han til Forsvarets Forum.

Eisenträger overtar jobben som ansvarlig redaktør etter at Tor Eigil Stordahl har hatt den i til sammen 25 år.

Powered by Labrador CMS