Thomas Tangen (29) er ansatt som journalist i Gatemagasinet Sorgenfri. Tangen kommer fra stilling som journalist i lokalavisa Norddalen.
Thomas Tangen (29) er ansatt som journalist i Gatemagasinet Sorgenfri. Tangen kommer fra stilling som journalist i lokalavisa Norddalen.

Thomas Tangen (29) er ansatt som journalist i Gate­magasinet Sorgen­fri

Tangen kommer fra stilling som journalist i lokalavisa Norddalen.

Publisert

Tangen er utdannet journalist fra Norges Kreative Fagskole i Trondheim, og har siden endt utdannelse jobbet både i Gudbrandsdølen Dagningen og Norddalen.

- Jeg har et brennende ønske om å være med å utvikle magasinet videre og sette dagsorden. Å bli journalist i Sorgenfri ser jeg på som utfordrende, spennende og lærerikt. Jeg ser fram til å jobbe mer med kritisk og undersøkende journalistikk, sier Tangen.

I januar 2019 la Gatemagasinet Sorgenfri om sin redaksjonelle linje og lanserte nettavis. Gatemagasinet har et mål om å sette dagsorden innenfor rus, psykisk helse, kriminalitet og hjemløshet ved hjelp av kritisk og undersøkende journalistikk.

- Thomas er drillet på innynsarbeid, har en god penn og evner å etablere gode kildenettverk. Hans bakgrunn fra lokalavis i flere år har gjort ham til en dreven allroundjournalist som både behersker høyt tempo og arbeid med langsiktige, undersøkende saker samtidig. Han er ambisiøs og grundig, og vi gleder oss til å få ham på plass. Jeg er sikker på at han vil bidra til å ta et gatemagasin i utvikling til nye høyder, sier redaktør Vanja S. Holst i Sorgenfri.

Tangen starter i stillingen 1. juli.

Powered by Labrador CMS