Fra venstre foran: Kristin Askjer Lien, Amna Iqbal, Amalie Vadla, Maria Lavik, Per Åsmund Reymert. Bak fra v: Adrian Nielsen, Torgeir Holljen Thon, Elias Bakken Johansen, Svein Olav Sæter, Jo Marvik og Håkon Vatnar Olsen.
Fra venstre foran: Kristin Askjer Lien, Amna Iqbal, Amalie Vadla, Maria Lavik, Per Åsmund Reymert. Bak fra v: Adrian Nielsen, Torgeir Holljen Thon, Elias Bakken Johansen, Svein Olav Sæter, Jo Marvik og Håkon Vatnar Olsen.

Her er sommervikarene i Vårt Land: – Vi kan love høy nyhetstemperatur

Totalt 19 vikarer skal i sommer «sette dagsorden med verdibasert nyhetsjournalistikk».

Publisert

Sommerferie betyr sommervikarer, og allerede er 14 stykker godt i gang med å prege spaltene til Vårt Land .

I tillegg skal fem vikarer, som allerede har jobbet i Vårt Land en periode tidligere, også holde hjulene i gang. 

Har din redaksjon sommervikar?

Er det sommervikarer i din redaksjon denne sommeren? Send oss bilder og informasjon på [email protected] 

– Det er gledelig at så mange dyktige journalister ønsker å sette dagsorden med verdibasert nyhetsjournalistikk i sommer. Vi kan love høy nyhetstemperatur gjennom sommeren, sier nyhetsredaktør Veslemøy Østrem til Medier24.

Hun forteller at flere av vikarene har jobbet i Vårt Land gjennom flere somre, mens andre er ferske i år.

Les våre andre sommervikar-saker her!

Dette er årets sommervikarer i Vårt Land:

Per Åsmund Reymert (27) skal jobbe med utenriksstoff og politikk på nyhetsavdelingen. Han er utdannet journalist og har vært tilknyttet Vårt Land som nyhetsjournalist i ett års tid. Reymert er også Vårt Lands faste Quiz-master.

Amna Iqbal (23) har en bachelor innen internasjonale relasjoner og språk fra Royal Holloway University of London og har hatt praksisplass som journalist i The Local i Berlin. Hun skal jobbe som allround journalist på nyhetsavdelingen med fokus på politikk og innenriks.Amalie Vadla (23) skal jobbe som allround journalist i nyhetsavdelingen med fokus på politikk og utenriks. Hun studerer økonomi ved BI i Bergen og har journalisterfaring fra Studvest.Kristin Askjer Lien (27) skal jobbe som allroundjournalist på nyhetsavdelingen med fokus på utenriks, ideologi og politikk. Hun er i gang med en master i internasjonal religion ved MF og har jobbet i ulike fagtidsskrifter.

Maria Lavik (35) er tilknyttet nyhetsavdelingen og skal jobbe med politikk og bidra som kommentator. Hun har bakgrunn fra NRK og Klassekampen.

Svein Olav Sæter (23) skal være debattjournalist. Han har bakgrunn fra Si ;D i Aftenposten og studerer internasjonale relasjoner ved UiO.

Håkon Vatnar Olsen (22) skal være nyhetsjournalist på religionsavdelingen og jobbe spesielt med karismatikk-feltet. Han er i gang med profesjonsstudiet som lektor i nordisk ved UiO.

Mattis C. O. Vaaland (28) skal være nyhetsjournalist på religionsavdelingen og jobber med frikirker og ideologiske spørsmål. Han har en master i historie og har vært tilknyttet Vårt Land over flere år.Jo Arne Hansen Marvik skal være nyhetsjournalist i religionsavdelingen. Han har studert sosiologi ved UiO og har vært tilknyttet Vårt Land i ett år.

Torgeir Holjen Thon (31) skal være nyhetsjournalist i religionsavdelingen. Han har en master i litteraturvitenskap og har vært anmelder i flere aviser. Han har vært tilknyttet Vårt Land siden i fjor sommer.

Håvard Kroken Holme (35) skal jobbe fra Bergen som nyhetsjournalist på religionsavdelingen. Han har film- og kommunikasjonsbakgrunn og har vært journalist i en årrekke.

Elias Bakken Johansen (26) skal være på kulturavdelingen. Han har journalistutdannelse fra UiB og har studert litteraturvitenskap. Han har jobbet i DN og har vært i Vårt Land en sommer tidligere.Adrian Nielsen (29) skal være fotograf i redaksjonen i sommer. Nielsen har vært tilknyttet Vårt Land i tre år.Alf Simensen (27) skal være fotograf i redaksjonen i sommer. Det er Simensens andre sommer i Vårt Land.Også Live LundhLars Petter SveenRandi MatlandRandi Hegle og Kristin de Lange Nielsen har vikariater i Vårt Land i sommer på kultur og publisering.

De har alle lang erfaring fra journalistikken og har vært tilknyttet Vårt Land over tid, opplyser avisen.

Powered by Labrador CMS