Birgitte Hoff Lysholm
Birgitte Hoff Lysholm

Birgitte Hoff Lysholm (40) blir redaksjonssjef i Vi.no

– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med en svært kompetent og entusiastisk gjeng, sier Hoff Lysholm i en melding.

Publisert

Birgitte Hoff Lysholm er ansatt i fast stilling som redaksjonssjef i Vi.no, som er SOL og Aller sin nye satsning på en godt voksen målgruppe. 

– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med en svært kompetent og entusiastisk gjeng som er i ferd med å skape Norges beste nettmagasin for en voksen målgruppe. Leserne av Vi.no er en kunnskapsrik og kjøpesterk gruppe som fortjener en avis som tar livet deres på alvor. Aller har en svært solid posisjon i dette markedet på print, det er på høy tid å skape det samme på nett, sier Birgitte Hoff Lysholm i en melding til Medier24. 

Vi.no ligger under SOL-paraplyen, og redaktør i SOL.no, Andreas Heen Carlsen, er glad for at Hoff Lysholm har takket ja til redaksjonssjefjobben. 

- Dette blir så bra! Vi var på jakt etter et redaksjonelt tenkende hode som kan løfte oss opp og være med å peke ut veien videre for det som er i ferd med å bli Norges beste nettavissatsing for godt voksne lesere. Birgitte er drivende engasjert. Hun kan enormt mye, både om journalistikk og om målgruppa. I tillegg er hun en superkul dame, så vi er innmari stolte over å få ansette henne, sier redaktør Andreas Heen Carlsen i Vi.no og Scandinavia Online (SOL) i meldingen. 

Powered by Labrador CMS