Siri Solberg Gedde begynner i SpotX.
Siri Solberg Gedde begynner i SpotX.

SpotX henter Siri Solberg Gedde til sin markeds­avdeling

– Dette føles som et riktig steg for meg i min karriere, sier Siri Solberg Gedde i en pressemelding.

Publisert

SpotX utvider salgsavdelingen med å ansette Siri Solberg Gedde som ny sales manager. I denne omgang kommer hun fra jobb i markedsavdelingen til legemiddelselskapet Mylan. Det skriver de i en melding til Medier24. 

– Takket være mine år i bransjen så har jeg god kjennskap til Smartclip, som nå er fusjonert med SpotX, og har alltid sett på selskapet som en spennende og fremoverlent aktør i markedet. Jeg er imponert over selskapets reise i Norden de seneste årene og dette føles som et riktig steg for meg i min karriere. Det blir spennende å jobbe med en globalt ledende videoplattform, og bidra til ytterligere vekst av online video på det norske markedet. Forutsetningen for å lykkes kunne ikke vært bedre, sier Siri Solberg Gedde, som er ny sales manager i Norge for SpotX Nordics, i en pressemelding. 

SpotX er en global plattformen for videoannonsering.

Salgssjef Hilde Marie Gundersen er glad for å få Solberg Gedde med på laget, og understreker at hun har viktig erfaring, som vil kunne bidra til å løfte selskapet. 

– Siri er en viktig rekruttering og vi er svært fornøyde med å få henne på plass på det norske SpotX kontoret. Hun tilfører en unik ekspertise og har en sterk drivkraft, samtidig som hun har verdifull erfaring fra bransjen. Jeg ser frem imot å se hva vi kan oppnå med en Nordisk salgsorganisasjon som er sterkere enn noensinne, sier Gundersen i meldingen. 

.

Powered by Labrador CMS