Christian Lindhoff blir teknologidirektør.
Christian Lindhoff blir teknologidirektør.

Christian Lindhoff er ny teknologidirektør i Schibsted News Media

– Jeg kan ikke forestille meg et mer spennende produkt å arbeide med enn mediene, sier han i en pressemelding. Han begynner 1. desember.

Publisert

Christian Lindhoff begynner som teknologidirektør i Schibsted News Media 1. desember, skriver selskapet i en pressemelding. 

Han kommer fra en av Europas største produsenter av online kasinospill, NetEnt. Han har også en Master of Business Administration fra Universitetet i Lund, ifølge meldingen.

– Christian Lindhoff har bred erfaring i å lede komplekse matriseorganisasjoner med team i ulike geografiske områder. Han har en menneskeorientert lederstil og er veldig fokusert på at teknologi skal brukes til å skape forretningsverdi for selskapet, sier Siv Juvik Tveitnes, konserndirektør for Schibsted News Media i meldingen. 

Lindhoff skal ha base i Stockholm, men vil reise mye. Han gleder seg til å starte. 

– Jeg kan ikke forestille meg et mer spennende produkt å arbeide med enn mediene. Det er også min erfaring at spennende produkt tiltrekker seg fantastiske mennesker. Og den kombinasjonen skaper en arena hvor alt er mulig, sier Lindhoff i meldingen og fortsetter: 

– Jeg har også hørt mange positive ting om Schibsted fra nettverket mitt og dessuten lært mye gjennom en lang og grundig intervjuprosess.

Powered by Labrador CMS