Tor-Martin Torbergsen er ansatt som ny kommunikasjonssjef i TV 2
Tor-Martin Torbergsen er ansatt som ny kommunikasjonssjef i TV 2

Tor-Martin Torbergsen er ny kommunikasjonssjef i TV 2: – Gleder meg

- Jeg er veldig takknemlig for å få muligheten til å gå inn i en så spennende og omfattende stilling, sier han.

Publisert

Tor-Martin Torbergsen er ansatt som ny kommunikasjonssjef i TV 2, opplyses det om i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Han kommer fra stillingen som rådgiver i Gambit Hill+Knowlton Strategies.

Som kommunikasjonssjef i TV 2 får Torbergsen ansvar for blant annet mediehusets selskapskommunikasjon og samfunnskontakt. I meldingen opplyses det om at han  blant annet skal  «ivareta TV 2s interesser og strategi, både internt og eksternt, og sikre en god dialog med TV 2s samarbeidspartnere og interessenter eksternt».

Torbergsen overtar stillingen etter Sissel Kruse Larsen, som denne sommeren gikk fra TV 2 til en jobb hos NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg.

- Jeg er veldig takknemlig for å få muligheten til å gå inn i en så spennende og omfattende stilling. TV 2s viktige rolle i norsk offentlighet som allmennkringkaster og nyskapende mediehus har jeg vært fascinert av lenge, og nå gleder meg til å bli en del av det, sier Torbergsen i meldingen.

TV 2s organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C. J. Willand er glad for å få Torbergsen med på laget.

- Tor-Martin har vært en betrodd rådgiver for store selskaper og har bred samfunns- og virksomhetsforståelse. Han har et godt analytisk blikk, og som lun og stødig nordlending har han dessuten gode personlige egenskaper som vil bidra til å løfte TV 2s posisjon i den viktige tiden som ligger foran oss, sier Willand.

Powered by Labrador CMS