Rune Skogeng (39) er ansatt som daglig leder i Universum AS.
Rune Skogeng (39) er ansatt som daglig leder i Universum AS.

Rune Skogeng (39) er ny daglig leder i NTB-selskapet Universum AS

Han kommer fra stilling som seniorkonsulent i Implement Consulting Group.

Publisert

Rune Skogeng (39) er ansatt som daglig leder i Universum AS, et heleid NTB-selskap som er markedsledende på programoversikter for TV og radio, opplyser selskapet i en pressemelding.

Han kommer fra stilling som seniorkonsulent i Implement Consulting Group. Han erstattet Elisabeth Hovde, som går av med pensjon i løpet av 2017.

Skogeng tiltrer stillingen som daglig leder 7. juni 2017, skriver de.

– Vi er veldig fornøyd med ansettelsen av Rune Skogeng som ny daglig leder i Universum. Universum er i dag ledende i sitt marked, har gjennomført store investeringer og står meget godt rustet for å ta ytterligere posisjoner i Norge, samt finne nye vekstmuligheter utenfor Norge, sier Tore Svendsrud, styreleder i Universum og fortsetter:

– Skogeng har solid og bred erfaring fra både media og teknologi, dette kombinert med hans gode forretningsforståelse og sterke analytiske evner gjør at han vil representere den dynamikk og innovasjon som vi ønsker i Universum. Vi ser frem til å få Rune med på laget og gleder oss til å følge ham tett i videreutviklingen av selskapet, 

Universum ble etablert i 1988 og er i dag en del av NTB-konsernet. Universum er markedsledende leverandør av programoversikter for TV/radio til tv-guider og trykte medier samt komplett leverandør av EPG til kabel-, satellitt- og bakkenettdistributører i Norge og Norden, står det i pressemeldingen.

Rune Skogeng får ansvar for daglig ledelse, salg og kundedialog, utvikling av nye produkter, strategi og personalansvar for selskapets ansatte.

– Jeg ser fram til å bidra til utvikling og vekst i Universum sammen med dyktige kolleger og spennende kunder, sier Rune Skogeng i meldinga.

Rune Skogeng har en mastergrad i Marketing fra BI og har jobbet i ulike stillinger i MTG-konsernet (Modern Times Group MTG AB) i 10 år.

Powered by Labrador CMS