Rune Indrøy blir seniorrådgiver ved Universitetet i Bergen

Skal «utvikle universitetets myndighetskontakt».

Publisert Sist oppdatert

Tidligere kommunikasjonsdirektør i TV 2, Rune Indrøy, er ansatt ved Universitetet i Bergen (UiB).

- Han får et særlig ansvar for å utvikle universitetets myndighetskontakt, heter det i en pressemelding fra UiB.

- Rune Indrøy får tittelen seniorrådgiver og skal rapportere direkte til universitetsledelsen. Han vil være en nøkkelperson i arbeidet med å følge opp målene og ambisjonene i UiBs strategiske planer.

– Vi har ønsket oss en person med et stort profesjonelt nettverk, innsikt i politiske prosesser regionalt og nasjonalt, samt dokumenterte resultater fra arbeid med myndigheter. Rune Indrøy er den rette personen for denne stillingen, sier rektor ved UiB, Dag Rune Olsen.

– Jeg gleder meg virkelig til å gå løs på dette arbeidet. UiB har en offensiv ledelse, med store ambisjoner for institusjonen. Den nye strategiplanen vil være retningsgivende for mitt virke, sier Rune Indrøy.

Rune Indrøy er forøvrig tidligere student ved sammenliknende politikk grunnfag og historie grunnfag fra UiB.

Han har de siste 23 årene vært ansatt i TV 2 AS, 22 av disse årene i ulike redaksjonelle og administrative lederstillinger.

De siste 18 årene har han vært medlem av toppledergruppen i TV 2. Siden 1997 har han blant annet hatt ansvaret for myndighetskontakt og kommunikasjon. Indrøy var konserndirektør i TV 2 i perioden 2000 - 2008.

Han har også erfaring som journalist, redaksjonsleder og redaksjonssjef fra TV 2, Aftenposten, Bergens Tidende og ulike lokalaviser.

Powered by Labrador CMS