Mathias Thaulow Lisberg blir norsk sjef for PodMe

– Å få være med på å bygge opp PodMe i Norge er kjempespennende, sier han.

Publisert

Mathias Thaulow Lisberg er ansatt som ny norgessjef for streamingtjenesten PodMe, opplyser Schibsted.

Lisberg kommer fra jobb i Rubicon, der han de siste tolv årene har bekledd roller som produksjonsleder, regissør, produsent innenfor tv og senest radiosjef for Rubicon Radio.

Han tiltrer i jobben 11. januar 2021.

– For en ekte podkast-junkie som meg er dette drømmejobben, sier Thaulow Lisberg. 

– Jeg mener at lydmarkedet og podkast er det mest spennende stedet å fortelle historier i dag. Den relasjonen man får med lytterne gjennom podkast er helt unik, og har skapt muligheter som vi aldri har hatt tidligere. Å få være med på å bygge opp PodMe i Norge er kjempespennende. Vi skal gjøre det enda enklere for lytterne å finne frem til de beste podkastopplevelsene, sier han.

Den Sverige-baserte tjenesten ble lansert i Norge i sommer, og er den første som tilbyr reklamefri podkast mot betaling. Schibsted gikk ytterligere inn på eiersiden tidligere i høst, og har som mål å nå en million brukere innen fire år.

Administrerende direktør og grunnlegger av PodMe, Johan Strömberg, er glad for å ha Thaulow Lisberg på plass.

– Vi er veldig glade for å få inn Mathias i rollen som norgessjef for PodMe. Med sin solide kompetanse, og sitt brede nettverk innenfor radio og podkast, er han definitivt riktig person til å bygge opp vår virksomhet i Norge, sier Strömberg.

Powered by Labrador CMS