Synva Hjørnevik er ansatt som journalist i Svarttrost Produksjoner. Fra tidligere har hun blant annet laget podkasten Utafor.
Synva Hjørnevik er ansatt som journalist i Svarttrost Produksjoner. Fra tidligere har hun blant annet laget podkasten Utafor.

Synva Hjørnevik (29) ansatt som journalist i Svarttrost Produksjoner 

– Det er som en drøm som går i oppfyllelse, jubler den nyansatte journalisten.

Publisert

Podkastselskapet Svarttrost Produksjoner ansetter Synva Hjørnevik (29) som journalist.

Bedriften lager historiefortellende podkastserier for kunder som NRK, VG og Fabel. I tillegg står de også for  lydinnholdet til det nye Munchmuseet. 

– Etter halvannet års drift ser vi at etterspørselen for historiefortellende podkastserier vokser utover det vi har kapasitet til, så vi er veldig glade for at Synva sa ja til oss, sier selskapets daglige leder, Ellen Wisløff.

Hjørnevik kommer fra jobben som podkastpodusent i PLAN-B. Ansettelsen strekker seg i første omgang fram til 2021, med mulighet for forlengelse.

Hjørnevik har blant annet tidligere laget podkastserien «Utafor», der hun løftet frem mennesker på utsiden av samfunnet.

– Serien ble en kjempesuksess, takket være Synvas evne til å møte folk og fortelle historiene deres. Hun er en av Norges fremste formidlere på lyd, sier Wisløff.

Hjørnevik blir gründerbedriftens fjerde ansatte. Det gleder henne stort. 

– Dette er som en drøm som går i oppfyllelse. Jeg er veldig spent på å være med på reisen videre, sier hun.

Svarttrost Produksjoner lager historiefortellende podkastserier for kunder som NRK, VG og Fabel, samt lydinnholdet for det nye Munchmuseet. 

Powered by Labrador CMS