Pia Martinsen Mellbye og administrerende direktør i Rema 1000.
Pia Martinsen Mellbye og administrerende direktør i Rema 1000.

Pia Martinsen Mellbye forlater McDonalds: Blir ny direktør for salg og marked i REMA 1000

– Jeg ser et potensial for å gjøre merkevaren REMA 1000 enda mer relevant i folks hverdag, sier hun i en pressemelding.

Publisert

Pia Martinsen Mellbye går fra stillingen som administrerende direktør i McDonalds Norge er ansatt som direktør for Salg og Marked i REMA 1000, skriver selskapet i en pressemelding.

Hun er tidligere markedsdirektør i McDonalds, og har også være markedsdirektør i ICA Norge. 

– Jeg ble trigget av muligheten til å videreutvikle en av Norges sterkeste og tydeligste merkevarer sammen med noen av landets stolteste kjøpmenn. Jeg ser et potensial for å gjøre merkevaren REMA 1000 enda mer relevant i folks hverdag. Det enkle er ofte det beste handler ikke bare om lave priser, men like gjerne om folks handlevaner, middagsønsker, hverdagssituasjoner, betalings- og leveringsløsninger og digitale tjenester, sier Mellbye i meldingen.

I tillegg blir Line Aarnes fra en internasjonal toppstilling i Cirkle K, for å bli ny direktør for kategori og innkjøp. Ifølge pressemeldingen kommer nyansettelsene av at avdelingene for salg, marked og kommunikasjon nylig ble slått sammen. 

Lina Aarnes begynner i Rema 1000.
Lina Aarnes begynner i Rema 1000.

Begge går inn i ledergruppen og rapporterer til administrerende direktør Trond Bentestuen. 

– Vi skulle ganske enkelt ha de to beste til å lede disse krevende og spennende resultatområdene, og det har vi lykkes med. Pia og Line får begge omfattende ansvar for å videreutvikle REMA 1000 som merkevare og støtte de dyktige kjøpmennene våre gjennom offensive markeds- og salgstiltak, bra varesortiment og gode innkjøpsavtaler som kommer kundene til gode, sier Bentestuen i meldingen.

Powered by Labrador CMS