– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Pernille Solheim. Foto: Gina Riisnæs
– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Pernille Solheim. Foto: Gina Riisnæs

Pernille Solheim (27) er ny redaktør i Universitas

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier hun i en pressemelding.

Publisert

Pernille Solheim (27) er ansatt som ansvarlig redaktør i Universitas, skriver Universitas i en pressemelding. 

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Solheim i meldingen og fortsetter:

– Det er en ære å få redaksjonens tillit til å overta roret i en så usikker tid. Det er fortsatt umulig å si hvordan det kommende året vil bli, men jeg skal gjøre det jeg kan for å sikre at vi skal kunne fortsette å gjøre det vi er her for – formidle saker fra studentlivet i Oslo og avdekke kritikkverdige forhold i akademia.

Hun har erfaring fra NRK Nyheter, og jobber nå i VG. Hun har en bachelorgrad i Midtøstenstudier og arabisk, og studerer nå journalistikk ved Oslomet. Det siste året har hun også vært utenriksredaktør i studentavisa. 

– Jeg er strålende fornøyd med at Pernille skal lose Universitas gjennom det kommende året – med all den usikkerheten det vil medføre. Hun har utmerket seg som en drivende dyktig journalist, en trygg og tydelig leder og en glimrende utenriksredaktør, sier avtroppende redaktør Selma Joner.

Universitas er Norges største studentavis og dekker student-Oslo. Avisen kommer ut ukentlig og har et opplag på 12.000 eksemplarer. De har en midlertidig pause i papirproduksjonen, som følge av korona-situasjonen. 

Powered by Labrador CMS