Per-Kristian Bratteng blir ny redaktør i Åndalsnes Avis

Prosjektkoordinatoren blir redaktør igjen.

Publisert Sist oppdatert

Styret i Åndalsnes Avis har i dag ansatt Per-Kristian Bratteng (46) som redaktør/daglig leder i Åndalsnes Avis.

Det melder avisa i en pressemelding.

Bratteng har tidligere jobbet som nyhetsredaktør i Romsdals Budstikke. Siden januar 2014 har han jobbet som prosjektkoordinator i Polaris Media Nordvestlandet.

- Bratteng er en motiverende og engasjert medieleder som har klare tanker om hvordan han vil utvikle Åndalsnes Avis, sier styreleder Ole Bjørner Loe Welde i Åndalsnes Avis.

Den nye redaktøren ble fredag presentert på et allmøte i redaksjonen.

- Vi har hatt god dialog med de ansatte gjennom ansettelsesprosessen. De har bidratt under arbeidet med ansettelsen på en god måte, sier Loe Welde.

Ifølge pressemeldingen har Åndalsnes Avis det siste året hatt en sterk utvikling både på papir og nett.

- Per-Kristian Bratteng har solid digital kompetanse. Han kommer fra en jobb hvor han har jobbet spesielt med digitale omstilling i fådagersavisene på Nordvestlandet. Bratteng er opptatt av at lokalaviser som Åndalsnes Avis skal beholde sin sterke posisjon i markedet i årene som kommer, sier styrelederen.

- Jeg er på veg inn i en kjempespennende jobb. Åndalsnes Avis har et godt feste i Rauma på nett og papir. Dette er en spennende utfordring å få, sier Per-Kristian Bratteng som ser frem til å starte i jobben i august.

- Rauma er en kommune som inneholder mye. Det er flere store lokale arrangementer som er viktige. Næringslivet er aktivt. Vi skal være best på de lokale nyhetene, sier Bratteng.

Powered by Labrador CMS