80-tallets Pat Sharp blir fast programleder på den norske DAB-kanalen P8 Pop - som ligger under P4-paraplyen

Hockeysveisen til Pat Sharp er borte, men forkjærligheten til 1980-tallet har han i behold. Nå entrer han den norske radioverdenen og blir fast programleder for P8 Pop.

Publisert

Dette er en riksdekkende DAB-kanalen, som hører innunder P4-paraplyen, og som kun spiller 80-tallsmusikk. Hele døgnet går det i Wham, Milli Vanilli, Madonna, Rick Astley, Whitney Houston, Michael Jackson og datidens storheter.

– 80-tallsmusikken er tidløs og lever like godt den dag i dag. Alle kan sangene, også de som er barn i dag og ikke selv opplevde 80-tallet, lyder kommentaren fra Sharp, som tidligere har sagt til NTB:

– Noen sier at både den dårligste og den beste musikken ble laget dette tiåret. Det tror jeg det er mye sant i.

Selv ble DJ-en og Sky Channel-programlederen selve bildet på tiåret, der han presenterte musikkvideoer i programmet «Skytrax» med skyhøy hockeysveis.

– Jeg var jo bare en stor guttunge som fikk gjøre masse gøy. Vi hadde ikke så mye konkurranse da, på musikkprogrammer var vi ganske enerådende, sa Pat Sharp til NTB i 2014, før han skulle lede konsertrekken «We Love the 80s». Det fortsatte han med, nå senest i oktober i Oslo Spektrum.

I dag er han norsk gift, bor i London, og skal nå ha faste sendinger hver helg på P8 Pop, tre timer hver ettermiddag både lørdag og søndag, noe han sier han gleder seg til.

– Jeg gleder meg til å bruke all min erfaring fra 80-tallet til å sette mitt personlige preg på den gode musikk-miksen. Dette blir radioprogrammer med all den beste 80-tallsmusikken, høyt tempo og mye moro slik at lytterne blir i godt humør og smiler gjennom hele helgen, lyder programerklæringen før sendestart 9. desember.

Powered by Labrador CMS