Påtroppende redaktør: Ole Petter Pedersen går fra Kommunal Rapport til Teknisk Ukeblad.
Påtroppende redaktør: Ole Petter Pedersen går fra Kommunal Rapport til Teknisk Ukeblad.

Ole Petter Pedersen forlater Kommunal Rapport. Blir ny redaktør for TU.no i Teknisk Ukeblad Media

- Jeg ser fram til å bidra sammen med resten av TU-laget til å levere journalistikk som setter spor.

Publisert

Ole Petter Pedersen (49) har jobbet i Kommunal Rapport siden 1998, avbrutt av to år som lokalavisredaktør.

Siden 2010 har han vært både nyhetsredaktør og utviklingsredaktør, og har tidligere i perioder også fungert som daglig leder og ansvarlig redaktør.

Fra 2008 til 2010 var han eneleder for lokalavisen Driva. Tidligere har han blant annet vært redaktør for Manchester United-magasinet. 

Nå er han ansatt som redaktør for TU.no i Teknisk Ukeblad Media. Stillingen innebærer også personalledelse av alle journalistene i TU.nos redaksjon, opplyser selskapet i en melding.

- Vi får en redaktør med betydelig faglig tyngde. Ole Petter er kjent for å dyrke gravejournalistikk som ofte er datastøttet. Det passer veldig godt til tu.nos profil, og vi mener han vil tilføre oss en ny dimensjon, sier digitalredaktør i TU Media, Svein-Erik Hole i en melding.

Ole Petter Pedersen har høstet flere priser for sitt journalistiske arbeid, og i 2016 ble han hedret som Årets Oslo-redaktør.

- Det er en stor ære å få lov til å lede redaksjonen i TU.no. Teknologisk utvikling og samfunnsmessig nyttig bruk av teknologi har alltid interessert meg. Jeg ser fram til å bidra sammen med resten av TU-laget til å levere journalistikk som setter spor, sier han i meldinga.

Når han er klar til å begynne i den nye stillingen er foreløpig ikke avklart.

  • For ordens skyld: Teknisk Ukeblad er på eiersiden i Medier24, uten at det har noen ting å si for våre redaksjonelle valg.
Powered by Labrador CMS