Katharina Hovde, Marcus B. Ericson, Sunniva Hadland Bøthun, Daphne Steketee og Iris Katrine Hamre er sommervikarer i Romsdals Budstikke.
Katharina Hovde, Marcus B. Ericson, Sunniva Hadland Bøthun, Daphne Steketee og Iris Katrine Hamre er sommervikarer i Romsdals Budstikke.

Denne gjengen er sommervikarer i Romsdals Budstikke

– De tar med impulser inn i mediehuset som er viktig for oss, sier ansvarlig redaktør Ole Bjørner Loe Welde.

Publisert

Romsdals Budstikke har denne sommeren fem vikarer i redaksjonen. 

– Vikarene er dyktige, og tar stort ansvar. Samtidig ser vi at de tar med impulser inn i mediehuset som er viktig for oss, sier ansvarlig redaktør Ole Bjørner Loe Welde.

Sommervikarene i Romsdals Budstikke får stort ansvar, og får gjennom en sommer prøve mye forskjellig, opplyser RB. 

Har din redaksjon sommervikarer?

Er det sommervikarer i din redaksjon denne sommeren? Send oss bilder og informasjon på [email protected] 

Welde forteller at mye av arbeidet er nyhetsrettet, men at vikarene også får testet reportasjejournalistikk og frontredigering. 

– Vi ser at flere av våre faste reportere kom inn i mediehuset som sommervikarer. Samtidig registrerer vi at flere av våre tidligere vikarer har gått videre til andre, større mediehus. Begge deler er flott, sier han.

Årets sommervikarer i Romsdals Budstikke er:

Redaktør Ole Bjørner Loe Welde i Romsdals Budstikke skryter av årets sommervikarer.
Redaktør Ole Bjørner Loe Welde i Romsdals Budstikke skryter av årets sommervikarer.
  •  Iris Katrine Hamre (21) fra Molde:

«Iris K. Hamre studerer til å bli journalist og skal til høsten begynne på sitt 2. år på TV/Radio-journalistikk ved Høgskulen i Volda. Dette er hennes første medierelaterte jobb».

  • Sunniva Hadland Bøthun (23) fra Os

«Sunniva har ett år igjen av bachelorgraden i journalistikk ved Høgskulen i Volda. Hun har også en bachelorgrad i interkulturelle studier fra tidligere».

  • Katharina Hovde (21) fra Åfarnes i Rauma

«Studert statsvitenskap i Molde og sosiologi i Sogndal, skal begynne på lektorutdannelse (innen samfunnsfag) i Trondheim til høsten».

  • Daphne Steketee (21) fra Vågstranda i Romsdal

«Daphne har ett år igjen av bachelorgraden i journalistikk ved Høgskulen I Volda. Ved siden av journalistikk har Steketee stor interesse for foto». 

  • Marcus B. Ericson  (18) fra Molde

«Marcus kom inn i mediehuset som frilanser for vel et år siden. I 2019 jobbet han mye med lokalfotball. Denne sommeren inngår han i teamet som dekker Molde FK i eliteserien».

Powered by Labrador CMS