Ole Alexander Saue, journalist i Medier24.
Ole Alexander Saue, journalist i Medier24.

Pressemelding

Ole Alexander Saue (25) forlater Medier24. Blir økonomi­journalist i Aftenposten

(PRESSEMELDING): – Hvis jeg først skal forlate Medier24, så kunne jeg ikke gått til en kulere jobb, sier Saue.

Publisert

Ole Alexander Saue (25) er utdannet journalist ved University of East London og kom til Medier24 i 2018 fra stillingen som journalist i fagnettstedet iLaks.no.

Nå begynner han som journalist i Aftenposten/E24.

– Tiden min i Medier24 har vært helt fantastisk, og jeg er takknemlig for tiden jeg har fått med gode og dyktige kollegaer, som har lært meg mye. Jeg er stolt over å ha tatt del i utviklingen av landets desidert ledende avis for mediebransjen, og jeg er sikker på at nyhetskulturen vil leve videre også etter koronakrisen, sier han og fortsetter:

– Nå ser jeg frem til å begynne i en utrolig spennende stilling som økonomijournalist i Aftenposten, hvor jeg skal bidra med saker til Schibsteds store E24-satsing. Hvis jeg først skal forlate Medier24, så kunne jeg ikke gått til en kulere jobb, sier Saue.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland sier at han er glad på Saues vegne og ønsker ham lykke til videre.

– Jeg tør påstå at Medier24 er landets beste nyhetsskole, så vi er stolte over å ha hatt Ole Alexander på lån i disse årene. Våre journalister er så effektive, tette på utviklingen og trygge i journalistfaget, at det kommer ikke som noen overraskelse at de er attraktive i markedet. Jeg er sikker på at han, med sine kvaliteter, vil lykkes videre med spennende oppgaver i Aftenposten, forteller Waatland.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24.
Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24.

Det er ennå ikke avklart når han forlater Medier24, men han er nå, som han også har vært i intervjuprosessen, inhabil overfor Aftenposten som journalist i Medier24.

Powered by Labrador CMS