Osa Aarseth begynner i Politiforum.
Osa Aarseth begynner i Politiforum.

Oda Aarseth forlater Nettavisen – blir ny journalist i Politiforum

– Politiforum satser virkelig på journalistikken og at kvaliteten skal være høy, det gjør det ekstra spennende å arbeide innenfor et allerede veldig spennende felt, sier hun til sin nye arbeidsgiver.

Publisert

Oda Aarseth kommer fra jobben som økonomijournalist i Nettavisen, og begynner nå som journalist i Politiforum. Hun har i tillegg til erfaringen fra Nettavisen, erfaring fra blant annet Kapital og Aftenposten, skriver Politiforum selv.

– Det blir trist å forlate gode kolleger i Nettavisen. Samtidig ser jeg veldig fram til å begynne i Politiforum. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av mine kommende kolleger, og det blir utrolig spennende å skrive viktige saker om politiet. Politiforum satser virkelig på journalistikken og at kvaliteten skal være høy, det gjør det ekstra spennende å arbeide innenfor et allerede veldig spennende felt, sier hun til sin nye arbeidsgiver. 

Påtroppende redaktør i Politiforum, Erik Inderhaug, sier til egen avis at han er svært fornøyd med ansettelsen. 

– Vi er glade for å få Oda med på laget. Hun er en dyktig og erfaren journalist med spisskompetanse på undersøkende journalistikk og økonomisk journalistikk, og denne kompetansen kommer Politiforum til å dra god nytte av, sier Inderhaug. 

Den nye journalisten starter i jobben over nyttår. 

Powered by Labrador CMS