Nucleus med nye lokaler og ny mann på laget: Øystein Berntzen på plass

Kommer til byrået med erfaring fra JKL, MSLGROUP og Godt Sagt kommunikasjon.

Publisert Sist oppdatert

Kommunikasjonsbyrået Nucleus starter 2016 med nye lokaler i Wergelandsveien 7 i Oslo - og fortsetter som i fjor med flere hoder i firmaet:

Øystein Berntzen er nå på plass som seniorrådgiver. 37-åringen har ti års byråerfaring fra JKL, MSLGROUP og Godt Sagt kommunikasjon.

- Vi opplever stadig økende oppdragsmengde, og har derfor behov for å styrke staben med ytterligere seniorkompetanse. Med Øystein får vi en erfaren byrårådgiver med solid erfaring fra lokale, nasjonale og internasjonale kunder innenfor en rekke sektorer, sier Nucleus-direktør Øyvind Løland i en melding.

- Nucleus har i løpet av de siste årene hatt en veldig sterk utvikling. Jeg ble umiddelbart imponert over kompetansen, kundene og miljøet i byrået. Her gleder jeg meg veldig til å være med å bidra, sier Øystein Berntzen selv om skiftet.

Nucleus, som er et «fullservice kommunikasjonsbyrå», melder om sterk vekst det siste året og teller nå 23 ansatte. På kundelisten finner man blant andre Electrolux, Byggmakker, Oslo kommune, Eniro, Statnett og en rekke andre bedrifter og offentlige etater.

LES OGSÅ fra i fjor: 

Powered by Labrador CMS