Vanja Holst og Elise Rønningen blir faste gravejournalister for NRK Trøndelag.

Vanja Holst og Elise Rønningen har fått fast jobb som grave­journalister i NRK Trøndelag

– Dette er veldig sterke journalister med en kompetanse vi trenger i NRK.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Vanja Holst og Elise Rønningen er ansatt i faste jobber som nye undersøkende journalister ved NRK Trøndelags distriktskontor i Trondheim.

Duoen går inn i graveteamet til NRK region midt.

Holst er tidligere redaktør i Nidaros, men gikk av i mai i fjor. Hun har vært i et årsvikariat i NRK Trøndelag siden før jul.

– Jeg gleder meg stort til å ta del i denne viktige satsninga, og bruke tida på å avsløre maktmisbruk, overgrep og korrupsjon - og kjempe for åpenhet og innsyn. Det er et privilegium. Jeg ser frem til å ta fatt på gravejobben for fullt i juni, sammen med flinke kolleger, sier Holst.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Rønningen hentes på sin side fra journalistjobb i Adresseavisen, der hun har jobbet siden 2019.

– Jeg gleder meg masse til å gjøre god og viktig undersøkende journalistikk for NRK. Dette var rett og slett en satsning jeg ville ta del i, og det blir spennende å se hva vi kan få til, sier hun.

– Jeg har troen på at dette blir skikkelig bra, og jeg gleder meg til å få jobbe med flinke nye kollegaer i NRK, sier Rønningen.

NRK Trøndelags prosjektleder, Petter Moen Nilsen, er glad for dobbeltsigneringen.

– Dette er veldig sterke journalister med en kompetanse vi trenger i NRK for å bli ledende på undersøkende journalistikk, sier han.

– Vi gleder oss veldig til å bygge dette miljøet sammen med dem og gi publikum viktige og spennende historier fra regionen.

Powered by Labrador CMS