Sara Rydland Nærum og Vigdis Hella begynner i NRK Telemark.

NRK Telemark styrker laget: Ansetter Sara Rydland Nærum og Vigdis Hella

Hella forlater konkurrenten Telemarksavisa, mens Rydland Nærum allerede har jobbet i NRK Vestfold og Telemark som vikar.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

For kor tid siden lyste NRK Telemark ut to stillinger. Nå er det klart hvem som har fått de to faste stillingene: Sara Rydland Nærum og Vigdis Hella begynner i NRK Telemark.

Rydland Nærum har vært vikar i redaksjonen en stund, men har nå fått fast jobb. 

– Jeg er veldig glad for at jeg blir en del av det faste laget i NRK Vestfold og Telemark. Jeg var vel kanskje et wild card når jeg begynte som vikar med bakgrunn fra kommunikasjons- og politiske arbeid fra ulike NGO’er, og synes det er fantastisk at jeg får bli med videre, skriver hun i en melding til Medier24. 

Rydland Nærum har blant annet erfaring som rådgiver i Sex og Politikk og Sex og Samfunn. Hun gleder seg til å få jobbe opp mot NRKs mange ulike flater. 

– Jeg gleder meg mest til å ta pulsen på fylket vårt live i radiosendingene, og til å grave fram viktige historier som når ut til hele landet; til befolkninga, men også til beslutningstagere.

Vigdis Hella kommer fra konkurrenten Telemarksavisa, og begynner i NRK Telemark i løpet av våren. Hun gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver i statskanalen. 

– Jeg har jobbet i Telemarksavisa i 12 år og vært en del av aviskonkurransen i Telemark i 15 år (Varden tidligere) som jeg har lært mye av fra mange flinke og engasjerte folk, skriver hun og legger til: 

– NRK Telemark har foredlet mange lokale saker og viktige historier gjennom god og grundig journalistikk. Det er det jeg liker best i jobben som journalist, og jeg gleder meg til å få bedre anledning til å gjøre mer av det. Ikke minst er det spennende med nyhetsformidling i flere kanaler etter mange år i avisbransjen.

Begge er på plass i løpet av våren 2020. 

Powered by Labrador CMS