Sara Rydland Nærum og Vigdis Hella begynner i NRK Telemark.
Sara Rydland Nærum og Vigdis Hella begynner i NRK Telemark.

NRK Telemark styrker laget: Ansetter Sara Rydland Nærum og Vigdis Hella

Hella forlater konkurrenten Telemarksavisa, mens Rydland Nærum allerede har jobbet i NRK Vestfold og Telemark som vikar.

Publisert

For kor tid siden lyste NRK Telemark ut to stillinger. Nå er det klart hvem som har fått de to faste stillingene: Sara Rydland Nærum og Vigdis Hella begynner i NRK Telemark.

Rydland Nærum har vært vikar i redaksjonen en stund, men har nå fått fast jobb. 

– Jeg er veldig glad for at jeg blir en del av det faste laget i NRK Vestfold og Telemark. Jeg var vel kanskje et wild card når jeg begynte som vikar med bakgrunn fra kommunikasjons- og politiske arbeid fra ulike NGO’er, og synes det er fantastisk at jeg får bli med videre, skriver hun i en melding til Medier24. 

Rydland Nærum har blant annet erfaring som rådgiver i Sex og Politikk og Sex og Samfunn. Hun gleder seg til å få jobbe opp mot NRKs mange ulike flater. 

– Jeg gleder meg mest til å ta pulsen på fylket vårt live i radiosendingene, og til å grave fram viktige historier som når ut til hele landet; til befolkninga, men også til beslutningstagere.

Vigdis Hella kommer fra konkurrenten Telemarksavisa, og begynner i NRK Telemark i løpet av våren. Hun gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver i statskanalen. 

– Jeg har jobbet i Telemarksavisa i 12 år og vært en del av aviskonkurransen i Telemark i 15 år (Varden tidligere) som jeg har lært mye av fra mange flinke og engasjerte folk, skriver hun og legger til: 

– NRK Telemark har foredlet mange lokale saker og viktige historier gjennom god og grundig journalistikk. Det er det jeg liker best i jobben som journalist, og jeg gleder meg til å få bedre anledning til å gjøre mer av det. Ikke minst er det spennende med nyhetsformidling i flere kanaler etter mange år i avisbransjen.

Begge er på plass i løpet av våren 2020. 

Powered by Labrador CMS