Thomas Alkärr blir journalist i podkastselskapet Svarttrost Produksjoner.

Thomas Alkärr (45) forlater NRK - klar for Svarttrost Produksjoner

– Han er perfekt for jobben!

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Thomas Alkärr (45) er ansatt som journalist i Svarttrost Produksjoner, og bli med det podkastselskapets sjette medarbeider.

– Jeg er utrolig glad og stolt over å få lov til å jobbe med de fantastiske menneskene og fortellerne i Svarttrost, sier Alkärr i en pressemelding.

Og legger til:

– For en som meg som elsker å dykke inn i kunst av forskjellig slag er det et rent privilegium å være med på å skape lydhistorier til Nasjonalmuseet, sier Alkärr i en pressemelding.

Svensken kommer fra jobb i NRK, hvor han regisserte den kritikerroste dokumentarserien «Helvete - historien om norsk black metal», sammen med Håvard Bråthen.

Tidligere har han også jobbet for NRK i roller som researcher, reporter, vaktsjef og programleder på både TV og i radio.

– Thomas er en svært dyktig historieforteller og vi er selvsagt veldig glade for at han takket ja til å jobbe hos oss, sier selskapets daglige leder, Ellen Wisløff.

I første omgang skal Alkärr altså jobbe med produksjonen for det nye Nasjonalmuseet.

– Han er perfekt for jobben! Vi var alle svært imponerte over serien hans «Thomas og den vanskelige kunsten» for NRK, hvor han utforsket samtidskunst på en åpen, spennende og tilgjengelig måte. TV-serien ble nominert til både Gullruten og Prix Italia, sier Wisløff.

Powered by Labrador CMS